برترین ها

آموزشی

برترین ها

آموزشی

این 4 گیاهان شما را سرحال می کند

www.ir20shop.comبرای داشتن روحیه‌ای شاداب در فصل بهار، توصیه می‌شود از این 4گیاه دارویی محرک استفاده کنید.

این 4 گیاهان شما را سرحال می کند

زعفران
زعفران به عنوان طعم دهنده  غذا و برای رنگ پارچه، در کشورهای در حال توسعه وتوسط صنعت گران به مقدار زیاد استفاده می‌شود. در فرهنگ عامه، زعفران به عنوان مسکن، خلط آور، محرک جنسی و معرق، کاربرد دارد. در گزارش‌های داستان گونه مربوط به مناطق استوایی آسیا، از خمیری نام برده شده که مخلوطی از زعفران و چوب صندل است و این خمیر امروزه همچون گذشته به صورت مرهمی آرامش بخش برای پوست‌های خشک مصرف می‌شود. 

مهم‌ترین اثرات گزارش شده زعفران عبارتند از: ضد درد، ضد دپرسیون، ضد سم، ضد ادم، ضد اکسیدان، ضد عفونی کننده، ضد اسپاسم، ضد نفخ، ضد تومور، تقویت کننده قوای جنسی، مقوی قلب، خنثی کننده رادیکال‌های آزاد، سقط کننده، معرق، هضم کننده غذا، قاعده آور، خلط آور، بند آورنده خون، کاهش دهنده کلسترول، کاهش دهنده پر فشاری خون، نارکوتیک (مخدر)، مقوی اعصاب، محافظ اعصاب، مسکن، محرک، مقوی معده، سمی و مقوی رحم.

نکات قابل توجه

با توجه به قیمت بالای زعفران متأسفانه گاهی تقلباتی در عرضه آن صورت می‌گیرد. یکی از مهم ترین تقلبات زعفران جا زدن گل رنگ می‌باشد. این گیاه به نام عمومی زعفران آمریکایی (American saffron) می‌باشد که از نظر ترکیبات و آثار کاملاً با زعفران تفاوت داشته ولی از نظر ظاهری به هم شباهت دارند. 


تقلبات زعفران را می‌توان به خوبی با روش‌های میکروسکوپی (خرده نگاری) و یا تجزیه و تشخیص اسانس (رایحه آن) شناسایی کرد. برای بهتر پودر شدن زعفران توسط آسیاب‌های کوچک بهتر است به حدود 1 تا 5 گرم آن یک یا دو حبه قند اضافه نمود. همچنین می‌توان زعفران را در ‌هاون‌های کوچک که اکثرا از مرمر ساخته شده، به طور مستقیم نرم و پودر کرد.  

برای کاربرد زعفران در غذاها و یا نوشیدنی‌ها می‌توان به طور مستقیم از پودر آن استفاده کرد و یا بر روی پودر ابتدا کمی آب ولرم افزود و پس از چند دقیقه خیس خوردن آن را با قاشق کمی هم زد و سپس اضافه نمود.

خرما
خرما به تنهایی یا به همراه لبنیات و یا گردو و بادام، برای فعالیت‌های سنگین، روزه گرفتن، خستگی‌ مفرط و فعالیت‌های فکری که احتیاج به انرژی زیاد دارند، بسیار مفید است. فیبر یا الیاف خرما می‌تواند به کاهش چربی کمک کند. به علت داشتن قند، موسیلاژ و مواد پکتیکی، نرم‌کننده سینه و ضد سرفه است.

خرما همچنین قوای جنسی را افزایش می‌دهد. آهن موجود در خرما برای جبران کم‌خونی مفید است. ترکیبات مهم آن، از جمله منیزیم، دارای اثرات ضد سرطانی می‌باشند. میزان قابل توجه فسفر خرما در فعالیت‌‌های فکری بسیار مؤثر است. خرما همچنین اسید بیش از حد معده را خنثی می‌کند. با توجه به مصرف بسیار زیاد و طولانی خرما در دنیا، تجربیات زیادی از خواص خرما در فرهنگ‌های ملل مختلف وجود دارد که بسیاری از آنها در سال‌های اخیر از نظر علمی تأئید شده‌‌اند. 

مهم‌ترین اثرات گزارش‌شده

ضد کم‌خونی، ضد سرطان‌های روده بزرگ، کبد، دهان، طحال، معده، گلو، رحم و واژن، ضد قارچ کاندیدا، ضدیبوست، ضد سرفه، ضد اسهال، ضد تب، درمان آنفلوآنزا، رفع سردرد، ضد میکروب، بهبود همورئید، محافظ کبد، ضد التهاب، افزایش‌دهنده قوای جنسی، ادرارآور، خلط‌آور، بهبود درد معده، رفع تشنگی، رفع تهوع و استفراغ و دارای خاصیت استروژنی. 

عرق بیدمشک
بیدمشک علاوه بر ترکیباتی که در انواع بید وجود دارد ، گل‌های آن دارای اسانس معطر است؛ به همین دلیل در بعضی نقاط ایران از این گل‌ها عرق بیدمشک تهیه می‌کنند. ترکیبات اسانس بیدمشکِ نواحی مختلف تفاوت داشته و احتمالاً در اثرات آنها تاثیر‌گذار است.

داروشناختی و اثرات مهم

اسانس گل‌های بیدمشک دارای خاصیت ضد میکروب، ضد نفخ، ضدتورم، ضد سرفه، ضد آسم و مقوی قلب می‌باشد. از عرق بیدمشک در طب سنتی ایران به عنوان تقویت‌کننده، آرامش‌بخش، ضد رطوبت و ضد گرمازدگی استفاده می‌شود. همچنین بعضی بر این باورند که عرق بیدمشک مقوی قلب است. مطالعات نیز نشان می‌دهد که بورنیل استات، ماده موجود در اسانس بیدمشک (بیدمشک ارومیه)، دارای خاصیت مقوی قلب و عروق است که این باور را تأیید می‌کند.

جین سینگ
جین سینگ احتمالاً پرمصرف ترین گیاه دارویی در طب سنتی است و در حال حاضر نقش مهمی در فروشگاه‌های محصولات گیاهی دارد. انواع مختلف جین سینگ بیش ازدو هزار سال است که در پزشکی استفاده می‌شود. نام پاناکس به معنای «شفابخش کل» ازکلمه‌های یونانی گرفته شده و خواص آن، مشتریان زیادی را به خود جلب کرده است. ریشه جین سینگ از قدیم برای درمان بیماری‌های ضعف و ناتوانی، تصلب شرایین، بیماری‌های خونی و خونریزی، کولیت و رهایی از درد‌های ناشی از کهولت، سرطان و اختلالات پیری به کار می‌رفته است.

مدارکی گزارش شده که نشان می‌دهد ریشه جین سینگ از خواصی مانند تقویت عمومی بدن؛ افزایش توانایی ذهنی و فیزیکی؛ حفاظت از بدن در برابر دیابت‌های آزمایشی؛ پریشانی عصبی؛ بیماری اشعه و برخی از انواع سرطان برخوردار است. امروزه استفاده از  آن برای کاهش استرس، به علت داشتن ترکیبات ساپونینی متداول است. مصرف مقادیر زیاد آن باعث بی‌خوابی، عصبانیت و اسهال به خصوص هنگام صبح، کاهش فشار خون، راش پوستی و پریود  سنگین می‌شود. 

منبع : زندگی آنلاینبرای داشتن روحیه‌ای شاداب در فصل بهار، توصیه می‌شود از این 4گیاه دارویی محرک استفاده کنید.

این 4 گیاهان شما را سرحال می کند

زعفران
زعفران به عنوان طعم دهنده  غذا و برای رنگ پارچه، در کشورهای در حال توسعه وتوسط صنعت گران به مقدار زیاد استفاده می‌شود. در فرهنگ عامه، زعفران به عنوان مسکن، خلط آور، محرک جنسی و معرق، کاربرد دارد. در گزارش‌های داستان گونه مربوط به مناطق استوایی آسیا، از خمیری نام برده شده که مخلوطی از زعفران و چوب صندل است و این خمیر امروزه همچون گذشته به صورت مرهمی آرامش بخش برای پوست‌های خشک مصرف می‌شود. 

مهم‌ترین اثرات گزارش شده زعفران عبارتند از: ضد درد، ضد دپرسیون، ضد سم، ضد ادم، ضد اکسیدان، ضد عفونی کننده، ضد اسپاسم، ضد نفخ، ضد تومور، تقویت کننده قوای جنسی، مقوی قلب، خنثی کننده رادیکال‌های آزاد، سقط کننده، معرق، هضم کننده غذا، قاعده آور، خلط آور، بند آورنده خون، کاهش دهنده کلسترول، کاهش دهنده پر فشاری خون، نارکوتیک (مخدر)، مقوی اعصاب، محافظ اعصاب، مسکن، محرک، مقوی معده، سمی و مقوی رحم.

نکات قابل توجه

با توجه به قیمت بالای زعفران متأسفانه گاهی تقلباتی در عرضه آن صورت می‌گیرد. یکی از مهم ترین تقلبات زعفران جا زدن گل رنگ می‌باشد. این گیاه به نام عمومی زعفران آمریکایی (American saffron) می‌باشد که از نظر ترکیبات و آثار کاملاً با زعفران تفاوت داشته ولی از نظر ظاهری به هم شباهت دارند. 


تقلبات زعفران را می‌توان به خوبی با روش‌های میکروسکوپی (خرده نگاری) و یا تجزیه و تشخیص اسانس (رایحه آن) شناسایی کرد. برای بهتر پودر شدن زعفران توسط آسیاب‌های کوچک بهتر است به حدود 1 تا 5 گرم آن یک یا دو حبه قند اضافه نمود. همچنین می‌توان زعفران را در ‌هاون‌های کوچک که اکثرا از مرمر ساخته شده، به طور مستقیم نرم و پودر کرد.  

برای کاربرد زعفران در غذاها و یا نوشیدنی‌ها می‌توان به طور مستقیم از پودر آن استفاده کرد و یا بر روی پودر ابتدا کمی آب ولرم افزود و پس از چند دقیقه خیس خوردن آن را با قاشق کمی هم زد و سپس اضافه نمود.

خرما
خرما به تنهایی یا به همراه لبنیات و یا گردو و بادام، برای فعالیت‌های سنگین، روزه گرفتن، خستگی‌ مفرط و فعالیت‌های فکری که احتیاج به انرژی زیاد دارند، بسیار مفید است. فیبر یا الیاف خرما می‌تواند به کاهش چربی کمک کند. به علت داشتن قند، موسیلاژ و مواد پکتیکی، نرم‌کننده سینه و ضد سرفه است.

خرما همچنین قوای جنسی را افزایش می‌دهد. آهن موجود در خرما برای جبران کم‌خونی مفید است. ترکیبات مهم آن، از جمله منیزیم، دارای اثرات ضد سرطانی می‌باشند. میزان قابل توجه فسفر خرما در فعالیت‌‌های فکری بسیار مؤثر است. خرما همچنین اسید بیش از حد معده را خنثی می‌کند. با توجه به مصرف بسیار زیاد و طولانی خرما در دنیا، تجربیات زیادی از خواص خرما در فرهنگ‌های ملل مختلف وجود دارد که بسیاری از آنها در سال‌های اخیر از نظر علمی تأئید شده‌‌اند. 

مهم‌ترین اثرات گزارش‌شده

ضد کم‌خونی، ضد سرطان‌های روده بزرگ، کبد، دهان، طحال، معده، گلو، رحم و واژن، ضد قارچ کاندیدا، ضدیبوست، ضد سرفه، ضد اسهال، ضد تب، درمان آنفلوآنزا، رفع سردرد، ضد میکروب، بهبود همورئید، محافظ کبد، ضد التهاب، افزایش‌دهنده قوای جنسی، ادرارآور، خلط‌آور، بهبود درد معده، رفع تشنگی، رفع تهوع و استفراغ و دارای خاصیت استروژنی. 

عرق بیدمشک
بیدمشک علاوه بر ترکیباتی که در انواع بید وجود دارد ، گل‌های آن دارای اسانس معطر است؛ به همین دلیل در بعضی نقاط ایران از این گل‌ها عرق بیدمشک تهیه می‌کنند. ترکیبات اسانس بیدمشکِ نواحی مختلف تفاوت داشته و احتمالاً در اثرات آنها تاثیر‌گذار است.

داروشناختی و اثرات مهم

اسانس گل‌های بیدمشک دارای خاصیت ضد میکروب، ضد نفخ، ضدتورم، ضد سرفه، ضد آسم و مقوی قلب می‌باشد. از عرق بیدمشک در طب سنتی ایران به عنوان تقویت‌کننده، آرامش‌بخش، ضد رطوبت و ضد گرمازدگی استفاده می‌شود. همچنین بعضی بر این باورند که عرق بیدمشک مقوی قلب است. مطالعات نیز نشان می‌دهد که بورنیل استات، ماده موجود در اسانس بیدمشک (بیدمشک ارومیه)، دارای خاصیت مقوی قلب و عروق است که این باور را تأیید می‌کند.

جین سینگ
جین سینگ احتمالاً پرمصرف ترین گیاه دارویی در طب سنتی است و در حال حاضر نقش مهمی در فروشگاه‌های محصولات گیاهی دارد. انواع مختلف جین سینگ بیش ازدو هزار سال است که در پزشکی استفاده می‌شود. نام پاناکس به معنای «شفابخش کل» ازکلمه‌های یونانی گرفته شده و خواص آن، مشتریان زیادی را به خود جلب کرده است. ریشه جین سینگ از قدیم برای درمان بیماری‌های ضعف و ناتوانی، تصلب شرایین، بیماری‌های خونی و خونریزی، کولیت و رهایی از درد‌های ناشی از کهولت، سرطان و اختلالات پیری به کار می‌رفته است.

مدارکی گزارش شده که نشان می‌دهد ریشه جین سینگ از خواصی مانند تقویت عمومی بدن؛ افزایش توانایی ذهنی و فیزیکی؛ حفاظت از بدن در برابر دیابت‌های آزمایشی؛ پریشانی عصبی؛ بیماری اشعه و برخی از انواع سرطان برخوردار است. امروزه استفاده از  آن برای کاهش استرس، به علت داشتن ترکیبات ساپونینی متداول است. مصرف مقادیر زیاد آن باعث بی‌خوابی، عصبانیت و اسهال به خصوص هنگام صبح، کاهش فشار خون، راش پوستی و پریود  سنگین می‌شود. 

منبع : زندگی آنلاینwww.ir20shop.com

به این دلیل آب را هرگز بیش از یک بار نجوشانید!

چای از رایج ترین نوشیدنی ها در میان ایرانیان است و تقریبا در همه خانه ها این نوشیدنی حداقل یکبار در روز تهیه می شود.

سماور، چای ساز و کتری از راه های تهیه آب جوش است. متاسفانه می توان گفت همه، از جمله خود بنده عادت داریم که آبی که در کتری یا چای ساز باقی مانده است را دوباره می جوشانیم.

تخمین زده شده است که امروزه حدود ۱۲۰٫۰۰۰ نوع ماده ی شیمیایی روی کره ی زمین وجود دارد هر سال نیز حدود ۱۰۰۰ نوع ترکیب شیمیایی جدید وجود می آید.

۸۰۰ نوع ماده ی شیمیایی مختلف و بهت آور در آب آشامیدنی قسمت های مختلف جهان یافت شده است!

این مواد شیمیایی از طرق بسیاری راهشان را به رودخانه ها، دریاچه ها و جویبارهای ما پیدا می کنند و بر آلودگی محیط آلوده ی کنونی می افزایند.

آب به دلیل جاذب بودن، توانایی جذب مواد شیمیایی حل شدنی را دارا است که بیشتر آن ها با چشم  قابل مشاهده نیستند.

تنها برای نشان دادن اینکه آب تا چه اندازه حلال است، می توانید آزمایش ساده ای انجام دهید که آزمون نمک و فلفل نام دارد.

دو لیوان آب لوله کشی آماده کنید در یکی از لیوان ها نصف قاشق چای خوری نمک طعام بریزید و به مدت یک دقیقه آن را به هم بریزید و به مدت یک دقیقه آن را به هم بزنید. حالا لیوان آب را مشاهده کنید.

در بسیاری از موارد، تمام نمکی که در ابتدا به صورت جامد بود، جذب آب شده است. گرچه نمی توانید این امر را مشاهده کنید، به طور دقیق می توانید مزه ی آن را بچشید.

حالا در لیوانی دیگر نصف قاشق چای خوری فلفل آسیاب شده بریزید و به مدت یک دقیقه آن را به هم بزنید.

مشاهده خواهید کرد که ذرات فلفل حل نمی شوند و به شکل معلق در آب می مانند یا در سطح آب ( به دلیل کشش سطحی) شناور می شوند. این آزمایش نشان دهنده ی تفاوت بین مواد حل شدنی و حل نشدنی است.

به همین ترتیب، غیر قابل مشاهده بودن بسیاری از مواد شیمیایی موجود در آب لوله کشی به معنای عدم وجود آن ها نیست.

با آشامیدن مرتب از آب لوله کشی، به طور یقین این مواد شیمیایی را جذب بدن و جریان خونتان می کنید.

اگر چه بدن از چند روش درونی برای تصفیه و بیرون راندن آلودگی های شیمیایی برخودار است اما برخی از این مواد را نمی تواند تصفیه کند.

حال اگر این سموم را چندین باره و با غغلظت های بالاتر وارد بدن تان کنید، قطعا اوضاع را وخیم تر خواهید کرد!

حتما با خود می گویید مساله مهمی نیست.

اما متعجب خواهید شد اگر از مضرات این کار برای شما بگویم.

با ما در نت نوشت همراه باشید!

غلظت بیشتر سموم آب

جوشاندن آب

در آب آشامیدنی لوله کشی بسیاری از مواد شیمیایی مضر برای بدن مانند کلر، تری هالومتان ها، مواد شیمیایی نظیر علف کش ها یا آفت کش ها، هیدروکربن پلی آرومتیک  (PAHs)، سرب، آلومینیوم، کادمیوم و فلوراید وجود دارد.

زمانی که شماآب را می جوشانید خود آب شروع به تبخیر می کند و بقیه آبی که در کتری باقی می ماند آبی است که سموم با غلظتی بیشتر از قبل است.

هر چقدر که شما آب را بیشتر بجوشانید غلظت مواد شیمیایی بیشتر می شود.

اثرات این مواد شیمیایی نباید نادیده گرفته شوند.

به عنوان مثال آرسنیک موجب تهوع، استفراغ، درد شکم و اسهال و در طولانی مدت منجر به سرطان می شود.

غلظت های بالای کلر نیز طبق گزارش شورای کیفیت محیط زیست ایالات متحده، ۹۳ درصد خطر ابتلا به سرطان را بیشتر می کند.

به طور کلی مواد شیمیایی موجود در آب های لوله کشی به اندازه کافی برای بدن مضر است و جوشاندن چندین باره آن بسیار خطرناک می باشد.

بنابراین در تا حد امکان از آب های معدنی اصل! و یا آب چشمه هایی که بهداشتی هستند مصرف کنید.

اگر به اندازه کافی آب نمی نوشید به زودی منتظر این بیماری ها باشید. در نت نوشت بخوانید.

WWW.IR20SH OP.COM